Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@07:08:57 GMT

 باز هم پای ترافیک در میان است

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۰۴۶۴

 باز هم پای ترافیک در میان است

همشهری آنلاین_راحله ‌عبدالحسینی:  از ابتدای سال با دورکاری کارمندان اداره‌ها و آنلاین شدن سیستم آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان، راننده‌های تاکسی که وقت سر خاراندن نداشتند، روزهای سوت‌وکوری را در پایانه‌ها گذراندند. بعد از آن با تغییر شرایط‌ کاری و الزام پروتکل‌های بهداشتی اوضاع جور دیگری رقم خورد. با ورود به فصل سرد که همیشه برایمان با ترافیک عصرگاهی و آلودگی هوا هم عجین است، پیدا کردن تاکسی برای رسیدن به منزل، حکم کیمیا را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسافران سردرگم هستند و پایانه‌ خالی از تاکسی است. رانندگان هم برای خودشان دلیل‌هایی دارند. در این گزارش پای صحبت مسافران و رانندگان پایانه تاکسیرانی میدان ونک نشسته و از زبان آنان موضوع کمبود تاکسی در پایانه ونک را بررسی کرده‌ایم.  

هوا رو به تاریکی می‌رود و سوز سرد زمستانی هم بیشتر خودش را نشان می‌دهد. مسافران یکی پس از دیگری برای رفتن به منزل راهی پایانه‌های تاکسیرانی و ایستگاه‌های اتوبوس و مترو می‌شوند. پایانه ونک با داشتن خطوط مختلف به میدان‌های پایتخت و یک خط برون‌شهری به کرج، مقصد بیشتر مسافرانی است که برای‌ تردد تاکسی را انتخاب می‌کنند. این روزها اگر خوش شانس باشند و بتوانند قبل از ساعت ۱۷ خودشان را به پایانه برسانند می‌توانند با خیال راحت سوار تاکسی شوند و به مقصد برسند. در غیراینصورت باید با مسافربرهای شخصی هم مسیر شوند.  

 مسافران منتظر و چشم به راه 

«من ساعت ۵ عصر از محل کارم حوالی ملاصدرا به سمت پایانه میدان ونک راهی می‌شوم. حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد که به جایگاه تاکسی‌های نوبنیاد در ابتدای خیابان برزیل، ضلع جنوب غربی میدان ونک برسم.» این را «هدی خاکسارپور» می‌گوید و ادامه می‌دهد: «همیشه ۴، ۵ نفر جلوتر از من در صف منتظر تاکسی هستند و در بهترین و زودترین حالت حدود ۴۰ دقیقه طول می‌کشد که ون یا یکی از تاکسی‌های زردرنگ خط میدان ونک‌ـ نوبنیاد به خط بیاید.

این زمان کمی نیست که ما باید منتظر تاکسی بمانیم. در همین مدت طول صف، بیشتر و بر تعداد مسافران افزوده می‌شود. به این‌ترتیب و با نبود تاکسی‌های خط مسافرانی که دیرتر به صف تاکسی می‌پیوندند باید بیشتر و بیشتر منتظر بمانند.» او از نبود تاکسی در خط میدان ونک‌ـ نوبنیاد ناراضی است و ادامه می‌دهد: «متأسفانه این خط در پایانه تاکسیرانی میدان ونک واقع نشده و مسافران باید به ضلع غرب میدان ونک بروند. این جانمایی هم می‌تواند مزید بر علت باشد.» 

 نگرانی از رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی 

«مهدی علیپور» یکی از مسافران علت کمبود تاکسی‌های خطی در میدان ونک را این‌طور عنوان می‌کند: «با توجه به اینکه استفاده از خودروهای شخصی در روزهای کرونایی بیشتر شده، به دنبال آن ترافیک‌های بعدازظهر هم افزایش پیدا کرده‌است. به دلیل ترافیک عصرگاهی در شریان‌های اصلی پایتخت، تاکسی‌ها ترجیح می‌دهند در خط خودشان کار نکنند.

زیرا رفت‌وآمد آنها در مسیر خطی که ملزم به کار در آن هستند، بسیار زمانبر می‌شود. از حوالی ۵ عصر به بعد در پایانه میدان ونک در بسیاری از خطوط، تاکسی وجود ندارد.» برای مسافرانی که‌ تردد با حمل‌ونقل عمومی را به استفاده از خودرو شخصی ترجیح داده‌اند، استفاده از خط اتوبوس هم می‌تواند راهکار دیگری باشد. علیپور در پاسخ به این راهکار، رعایت پروتکل‌های بهداشتی را یادآوری می‌کند و می‌گوید: «در آن زمان یعنی حدود ساعت ۴ ونیم عصر به بعد، اتوبوس‌ها هم بسیار شلوغ است و اصلاً نمی‌شود انتظاری از رعایت فاصله اجتماعی داشت. در این صورت سلامت خودمان و دیگران به خطر می‌افتد.» نگرانی از بیماری کرونا و الزام به رعایت قوانین بهداشتی باعث شده تا مسافران زمان طولانی در صف تاکسی ایستادن یا تردد با مسافربرهای شخصی را به جان بخرند.  

 کرایه‌های ۲ برابر

نبود تاکسی و مسافران سر در گم، برخی از مسافربرهای شخصی را به طمع می‌اندازد تا با کرایه‌های نامتعارف، مسافرانی را که برای رسیدن به مقصد عجله دارند طعمه کنند. «مریم رضوانی» مسافر خط میدان ونک به سیدخندان می‌گوید: «این یکی از خط‌های پر مسافر است که حتی به اندازه کافی هم تاکسی ندارد.

در ساعت‌های عصرگاهی و شب که اصلاً نباید به پیدا کردن تاکسی امید داشته‌باشیم و فقط می‌شود با مسافربرهای شخصی به مقصد برویم. اگر هوا کمی بارانی یا برفی هم باشد کرایه‌ها تصاعدی بالا می‌رود و کرایه ۵ هزار تومانی این خط گاهی به ۱۵ یا ۲۰ هزار تومان هم می‌رسد.»

هدی خاکسارپور هم این معضل را این‌طور توضیح می‌دهد: «نه تنها مسافربرهای شخصی بلکه بعضی از تاکسی‌ها هم که تاکسی خط نیستند با کرایه بالاتر مسافر سوار می‌کنند. مثلاً کرایه خط ۸ هزار و ۵۰۰ تومان است ولی در آن ساعت به ۲۰ هزار تومان هم می‌رسد. درست است که مسافران نباید قبول کنند اما کرایه ۲۰ هزار تومانی از ایستادن در سرما و تاریکی هوا بهتر است. هرچه به ساعت محدودیت‌ تردد هم نزدیک شویم، همین مسافربرهای شخصی با کرایه نامتعارف هم پیدا نمی‌شود.»
‌علیپور با بیان اینکه در ساعت‌های اوج ترافیک کرایه تاکسی‌های اینترنتی هم به ۳ برابر قیمت در ساعت غیرترافیک می‌رسد پیشنهادی را مطرح می‌کند: «به هر حال مسافران خسته از کار روزانه برای رسیدن به مقصد مستأصل می‌شوند و به کرایه‌های ۲ برابری مسافربرهای شخصی تن می‌دهند. لازم است نظارت اداره تاکسیرانی منطقه در ساعات اوج ترافیک بیشتر باشد؛ ساعت‌هایی که مسافران با نبود تاکسی‌ مواجه هستند خط‌های با متقاضی بیشتر را رصد و در موارد لازم با راننده‌های متخلف برخورد کند.»

راننده‌ها چه می‌گویند؟ /در ترافیک می‌مانیم رسول احمدی/راننده تاکسی

راننده‌های پایانه ونک می‌گویند که در ساعات اوج ترافیک که همان ساعت عصرگاهی باشد، در ترافیک مسیر مانده‌اند و به همین دلیل مسافران در پایانه منتظر می‌شوند. «احمد عمادی» راننده خط میدان ونک‌ـ کرج می‌گوید: «بعدازظهرها ما در ترافیک بین مسیر هستیم. بارها شده که از کرج بدون مسافر به پایانه ونک برگشتم تا مسافران اینجا را به مقصد برسانم. تاکسی هم کم نیست. این خط ۱۲۰ تاکسی دارد تا هیچ‌وقت مسافر منتظر تاکسی نماند.» «رسول احمدی» راننده دیگر این پایانه می‌گوید: «در این روزهای کرونایی ما تا ساعت ۹ ونیم شب کار می‌کنیم. در ساعات اوج ترافیک تاکسی‌های اینترنتی هم کار نمی‌کنند. مگر اینکه خیلی کرایه بالایی داشته باشند. ولی تاکسی خط ملزم است که مسافر را جابه‌جا کند. کار کردن در تاکسی اینترنتی هم اصلاً برای ما نمی‌صرفد.» 

کد خبر 577845 برچسب‌ها ترافیک - شهری كروناويروس همشهری محله زمستان تاکسی فرسوده خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس تاکسی اینترنتی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ترافیک شهری كروناويروس همشهری محله زمستان تاکسی فرسوده تاکسی اینترنتی مسافربرهای شخصی اوج ترافیک پایانه ونک نبود تاکسی راننده ها میدان ونک تاکسی ها خط میدان کرایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ایران برای بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس زمانی شکل گرفت که تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران ازحضور در مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان اسلوونی و قهرمانی در آن رقابت ها، اولین سهمیه ورزش جانبازان وتوان یابان ایران برای این بازی ها را کسب کرد.

گلبال هم آخرین رشته ای بود که وارد این کاروان شد. البته سهمیه تیم ملی گلبال ایران آبان سال گذشته با قهرمانی در مسابقات آسیا پاسفیک به دست آمد اما همین چند روز پیش بود که مسئولان کمیته ملی پارالمپیک بر اساس بررسی های انجام شده در راستای سیاست کیفی گرایی خود، با اعزام این تیم به پاریس موافقت کردند.پ

بدین ترتیب گلبال به عنوان دومین رشته تیمی وارد کاروان ورزش ایران شد در حالیکه پیش از آن ورش جانبازان و توان یابان ایران در سایر رشته ها صاحب سهمیه های انفرادی شده بودند.

ترکیب کاروان ایران برای المپیک پاریس تا به امروز: ۳۸ سهمیه شامل ۲۵ سهمیه مردان و ۱۳ سهمیه بانوان در ۸ رشته

۳۸ سهمیه در ۸ رشته

در مجموع تا به امروز ۳۸ سهمیه بازی های پارالمپیک پاریس از آنِ ورزش جانبازان وتوان یابان ایران شده است. این سهمیه ها در ۸ رشته پارادوومیدانی، پاراتیراندازی، پاراتیروکمان، پاراشنا و پاراتکواندو (انفرادی) و والیبال نشسته و گلبال (تیمی) به دست آمده است.

از مجموع این سهمیه ها، ۲۵ سهمیه در بخش مردان و ۱۳ سهیمه در بخش بانوان است.

وضعیت کاروان ایران برای حضور در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس به این شرح است:

پارادوومیدانی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۱۶ سهمیه (۳ سهمیه دربخش بانوان و ۱۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان - فرانسه
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: مهدی اولاد ( ۲ سهمیه پرتاب وزنه و دیسک)، علی پیروج ( نیزه)، سجاد نیک پرست (نیزه)، سعید افروز (نیزه)، علیرضا مختاری (وزنه)، رشید مسجدی (وزنه)، الناز دارابیان (دیسک)، الهام صالحی (وزنه)، هاشمیه متقیان _نیزه)، امان اله پاپی (نیزه)، امیر خسروانی (پرش طول)، علی اصغر جوانمردی (وزنه) یاسین خسروانی (وزنه) هادی کائیدی (وزنه) سجاد محمدیان (وزنه) و صادق بیت سیاح (نیزه)

پاراتیراندازی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۶ سهمیه (۵ سهمیه در بخش بانوان و یک سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: نسرین شاهیP۲، زهرا غلامزاده R۹ و سید محمد رضا میرشفیعیP۴ ( امارات) همراه با فائزه احمدیP۴ ، ساره جوانمردی P۲، رقیه شجاعیR۲ (هانگژو)

پاراتیروکمان

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۷ سهمیه (۳ سهمیه در بخش بانوان و ۴ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و تورنمنت انتخابی جهان
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: هادی نوری، علی سینا منشازاده، فرزانه عسگری و مریم یاورپور (کامپوند) محمد رضا عرب عامری و سمیه رحیمی (ریکرو)- (امارات)، غلامرضا رحیمی (ریکرو) - (تورنمنت جهانی)

پاراتکواندو
* تعداد سهمیه های کسب شده: ۵ سهمیه (۲ سهمیه در بخش بانوان و ۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی و انتخابی منطقه آسیا
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: سعید صادقیان پور (۶۳- کیلو)، علیرضا بخت ( ۸۰- کیلو)، حامد حق شناس ( ۸۰+ کیلو)، مریم عبداله پور ( ۴۷- کیلو) - (رنکینگ)، آیلار جامی(۵۲کیلو) -(انتخابی منطقه آسیا)

پاراشنا

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۲ سهمیه (هر دو سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی نژاد

والیبال نشسته

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهانی بوسنی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

گلبال

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه:مسابقات ۲۰۲۳ قهرمانی اسیا پاسفیک - هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

به جز پاروزنه برداری و پاراتنیس روی میز، سهمیه پارالمپیک در سایر رشته ها به کشور اختصاص پیدا می کنه نه ورزشکار

مسافران منتظر در کاروان پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، بر خلاف المپیک و شیوه توزیع سهمیه برای این بازی ها، سهمیه های توزیعی برای بازی های پارالمپیک به کشور اختصاص پیدا می کند نه ورزشکار؛ در واقع تنها در دو رشته پاراوزنه برداری و پاراتنیس روی میز است که ورزشکار صاحب سهمیه می شود. در سایر رشته سهمیه از طریق ورزشکار برای کشور ثبت می شود. همین مسئله وضعیت ورزشکاران صاحب سهمیه برای اعزام را مبهم کرده است.

در رشته های والیبال نشسته و گلبال که ترکیب تیم اعزامی باید از طریق سرمربی و براساس فهرست اولیه اعلام شده، مشخص شود. در سایر رشته ها هم ارزیابی مسئولان بر مبنای رکوردگیری ها یا عملکرد در مسابقات مختلف، مبنای تعیین ورزشکار اعزامی قرار می گیرد. چه بسا ورزشکاری با وجود کسب سهمیه نتواند مجوز اعزام بگیرد و ورزشکاری که اصلا در کسب سهمیه نقشی نداشته، جایگزین او در ترکیب کاروان ایران شود.

سهمیه های جدید پشت درِ کاروان پارالمپیک

هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۸ تا ۱۷ شهریور در پاریس برگزار می شود. در فاصله چهار ماهه تا این بازی ها، ورزش جانبازان و توان یابان ایران فرصت دارد تا در رشته هایی مانند پاراوزنه برداری صاحب سهمیه های جدید شود. در پارادوومیدانی هم احتمال کسب سهمیه دوباره وجود دارد. در پاراکانو و پاراجودو هم سهمیه هایی حاصل شده که هنوز اعلام رسمی نشده است اما می توان روی آنها برای اضافه شدن به ترکیب کاروان ایران حساب کرد.

در این میان بسکتبال با ویلچر مردان و والیبال نشسته بانوان هم رشته هایی بودند که امید به کسب سهمیه تیمی در مورد آنها وجود داشت اما تیم های اعزامی ایران به میادین انتخابی نتوانستند از فرصت، استفاده لازم برای پارالمپیکی شدن را ببرند.

کد خبر 6094199 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • بازدید سفیر ایران در عراق از پایانه مرزی مهران
  • سفیر ایران در عراق از پایانه مرزی مهران بازدید کرد
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • بیش از ۷۳۶ هزار مسافر از پایانه مرزی سرو تردد کرده اند
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • لحظات دلهره‌آور نجات مسافران خودرو از وسط سیل + فیلم